*НОВО - Представи си да можеш всяка седмица да споделяш за физическите и емоционалните ти проблеми на живо със сертифициран професионалист по кинезитерапия
+ 3 БОНУС тренировки с лечебни упражнения в негово присъствие и подкрепяща група от хора като теб.

Пускане на видеото

Примерно видео от една сесия с Константин Ковачев.
Упражнения + въпроси и отговори.

Знаеш ли че...
Според световната здравна организация, хората с нестабилно физическо и ментално здраве, живеят средно с 15 години по-малко.

Нека си кажем истината!

След като прочетат горните редове, повечето хора си казват някои от тези неща:

1. Да, но това не съм аз.

2. Това няма да ми се случи.

3. За какво ми е сесия със сертифициран професионалист, аз съм си добре.

4. Има време.

5. Няма смисъл точно сега да правя тази крачка.

Проблемът е, че...

...ако не обърнеш внимание на физическото и емоционално си здраве сега, няма да имаш възможност да го направиш по-късно. Без пълноценно време за близките хора. Без енергия да правиш нещата, които винаги си обичал/а. Паник атаки и натрапчиви мисли. Ходене по скъпи процедури за хиляди левове, които често не водят до резултати. Колкото и да ти се иска да живееш както преди, това няма да бъде възможно. А лошото е, че това са само малка част от нещата, които могат да ти се случат без нужното физическо и емоционално здраве.

За късмет...

...има нова доказана система по метода Active Sitting, с която може да не минаваш през всичко това! Представяме ти груповите сесии със сертифициран професионалист по кинезитерапия, с който може да споделяш за всички физически и емоционални блокажи + 3 БОНУС онлайн тренировки в седмицата с лечебни упражнения в негово присъствие и подкрепяща група от хора като теб.

Защо да се включиш?

В сигурни ръце си

С над 10 години опит и диплома за Кинезитерапия от НСА, Константин Ковачев ще ти помогне да откриете проблема на физическите и емоционални блокажи още в първите сесии на живо.

подкрепяща се група от хора като теб

Освен, че ще имаш личен достъп до Константин Ковачев, ще си част от група с други хора, с които ще се подкрепяте по пътя на новата ти трансофрмация.

Емоционалните и физически болки ще изчезнат

Заедно със сесиите, които са въпроси и отговори, ще имаш лечебни гимнастики 3 пъти в седмицата, с които емоционалните и физически болки ще изчезнат още от първата седмица. +БОНУС запис за по-късно гледане.

по-добра хигиена

Във времена като тези е безценно да пазим лична хигиена и чистота. Както знаеш, това не може да го намериш във всяка зала за тренировки. Но може да го постигнеш с упражненията от вкъщи, където няма чужди хора и вируси.

спестява пари

Кажи стоп на скъпите процедури, които струват хиляди левове и често не водят до резултат. Тук само за 30 лева на месец имаш личен достъп до сертифициран професионалист по кинезитерапия + 3 БОНУС сесии с упражнения в негово присъствие.

Без усилия

Кой каза, че трябва да се измъчваш на тренировка, за да постигнеш желаните резултати? Точно обратното, нашите упражнения се правят в седнало състояние, с темпото, което ти е удобно.

по-голям комфорт

Не е нужно да се блъскаш с другите хора в спортната зала, за да тренираш. Всички упражнения могат да се правят от леглото в спалнята, от дивана в хола, от стола в кухнята.

време за семейството

Само 3 пъти в седмицата по 1 час, упражненията ще ти позволят да отделяш повече време на семейството и за нещата, които обичате да правите заедно.

Диплома за висше образование на Константин Ковачев. Специалност: Кинезитерапия

Какво получаваш в програмата?

1. Онлайн Тренировки на живо с Ива и Коко 3 пъти в седмицата: понеделник, сряда и петък от 08:00 до 09:00 часа. Споделяме и запис. Всеки петък имаш сесия с въпроси и отговори лично към Ива и Коко.

2. Достъп до ежемесечни обучителни видеа по системата Active Sitting и Приложна Кинезиология.

3. Затворена фейсбук група на участниците в програмата.

ПРЕДИМСТВАТА да тренираш онлайн с нас:

1. Можеш да тренираш от вкъщи и от всяка точка на света.

2. Ще бъдеш в много забавна и позитивна обстановка със силно мотивирани хора в група.

3. Ще се запознаеш с много хора със сходни интереси.

4. Предимството на Zoom тренировката е, че ще се виждаме и чуваме, а ние ще коригираме техниката на изпълнение на упражненията, които правиш.

Месечният абонамент е само 99 лв. 30 лв. със 7 дни БЕЗПЛАТЕН пробен период и включва 12 онлайн тренировки на живо.(3 пъти седмично)​

*ВАЖНО: Можеш да се откажеш и спреш абонамента си по всяко време.

Дни
Часове
Минути
Секунди

Тази оферта важи само още 24 часа!

Отзиви от хора за Active Sitting

Месечният абонамент е само 99 лв. 30 лв. със 7 дни БЕЗПЛАТЕН пробен период и включва 12 онлайн тренировки на живо.(3 пъти седмично)​

*ВАЖНО: Можеш да се откажеш и спреш абонамента си по всяко време.

Дни
Часове
Минути
Секунди

Тази оферта важи само още 24 часа!

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.