Какво е Физическа и емоционална трансформация (ФЕТ) и какво включва?

Това е работа на физическо и емоционално ниво с гимнастиката „Актив Ситинг“, с упражнения, специално създадени и подбрани за баланс на емоционалния ни статус. Като хора, ние страдаме от неовладени емоции.

Тази програма има за цел да ви научи да слушате себе си, да разберете своите емоции и да се освободите от тежестта на страданията от миналото.

Това е процес, обучение, което ще ви даде структуриран протокол за ежедневна работа върху себе си.

Що се отнася до ефективността от програмата, тя зависи само от това дали ще я изпълнявате. Някои се повлияват бързо, други – по-бавно. Важното е, че всеки от вас, който ползва ФЕТ, ще разбере повече за себе си и ще промени и балансира над 20 емоции за 3 месеца.

Състои се от две части: ФЕТ ниво 1 и ФЕТ ниво 2.

ФЕТ ниво 1 съдържа 6 модула и се фокусира над основни емоции като: страх, гняв, яд, обида, вина; както и обич, радост, щастие, увереност и самоуважение. Работата се състои в повтарянето на утвърдителни фрази, с помощта на които намаляваме въздействието на негативните емоции (страх, гняв, тъга…) и засилваме действието на положителните (обич, радост, щастие). Използваме точките на 12-те енергийни канала, за да се освободим от въздействието на негативните емоции. Карате точката ползваме всеки път когато казваме утвърдителните фрази, балансиращи емоциите. Те са специално създадени от мен, за да се справя със своя дисбаланс, както и с този на своите пациенти, а сега ще помага и на вас. 12-те енергийни точки, свързани с основни емоции, прилагаме ежедневно в програмата. Използваната концепция с наименуване на всеки енергиен канал със съответната емоция е дело на д-р Рой Мартин, открил и комбинирал свои разработки в унисон с ТЕС (техника за емоционална свобода). Това дава по-добра разбираемост и яснота за ползването на енергийните точки.

Отделянето на общата аура от родителите ни и от децата ни – това ще ни помогне да поемем пълна отговорност над себе си, действията и решенията си, както и да балансираме своето енергийно поле. Множество хора страдат цял живот от това споделено енергийно поле с родители и/или деца, което след 3-годишна възраст вече само им пречи.

Промяната на негативни убеждения също е част от първото ниво на трансформацията.

Успешност, здраве, щастие и дълъг живот. Повечето от нас имат блокажи над тези важни за живота убеждения. В програмата работим, за да ги освободим.

Балансът на двете мозъчни полукълба е техника, с която да освободите тревожността и да подобрите работата на мозъка да взима по-адекватни решения.

Продължителността на ФЕТ ниво 1 е 3 месеца.

ФЕТ ниво 2 съдържа 6 модула и адресира вече върху специфични емоции и страхове, които ни блокират развитието.

Нивата на емоциите на всеки са различни. Балансът с програмата ФЕТ ще ни помогне да сме по-осъзнати, когато преминаваме през тежки ситуации, и ще ни научи да разбираме себе си и да изразяваме истинските си емоции. Това ще свали голям товар от тялото и ще позволи да използваме душата си при общуването с хората. В допълнение, ще подобри здравето ни и изчисти болките по тялото, свързани с прикриване на истината.

Най-хубавото в програмата ФЕТ е, че не е необходимо да вярвате в нея, а само да я изпълнявате редовно.Източник: “Физическа и Емоционална трансформация”, автор Коко Коваче

Сподели статията:

Facebook
Pinterest
LinkedIn

Вашият коментар

Съдържание на статията

Получавай най-новите статии и безплатни тренировки от нас.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.