лечебни Упражнения за физическа и емоционална трансформация с научно доказан резултат за
по-малко от 20 минути на ден в домашни условия.

какво прави тази програма толкова специална

спестява пари

Кажи стоп на скъпите процедури, които струват хиляди левове и често не водят до резултат. Тук само за 108 лева имаш програма, която ти помага да направиш своята физическа и емоционална трансформация.

спестява време

Не е нужно да ходиш до фитнес или спортна зала в това студено време и да правиш тренировки с часове. Само за 20 минути на ден, от комфорта на дома си имаш всичко това.

не се измаряш

Не мразиш ли чувството на умора и скованост след тежка тренировка? Това тук го няма. След всяка сесия с упражнения ще се чувстваш точно обратното. Зареден и енергичен.

по-добра хигиена

Във времена като тези е безценно да пазим лична хигиена и чистота. Както знаеш, това не може да го намериш във всяка зала за тренировки. Но може да го постигнеш с упражненията от вкъщи, където няма чужди хора и вируси.

облекчава болките

Всички физически и емоционални болки ще изчезнат още след първите няколко сесии. Единственото, от което се нуждаеш всеки ден са само 20 минути.

повече приятели

С новата си физическа и емоционална трансофрмация ще имаш повече увереност да комуникираш с повече хора. Представи си всички нови приятели, които ще създадеш.

Без усилия

Кой каза, че трябва да се измъчваш на тренировка, за да постигнеш желаните резултати? Точно обратното, нашите упражнения се правят в седнало състояние, с темпото, което ти е удобно.

по-голям комфорт

Не е нужно да се блъскаш с другите хора в спортната зала, за да тренираш. Всички упражнения могат да се правят от леглото в спалнята, от дивана в хола, от стола в кухнята.

време за семейството

Само 20 минути на ден за упражненията ще ти позволят да отделяш повече време на семейството и за нещата, които обичате да правите заедно.

ТАЗИ ПРОГРАМА НЕ Е ЗА ВСЕКИ

Ако търсиш вълшебното хапче или бързата формула за твоята трансформация, тази програма не е за теб.

Коко и Ива са направили така, че ако ТИ си постоянен и полагаш усилия, резултатите ще дойдат.

Но ако си мислиш, че само купувайки тази програма, всички проблеми, болки и товари ще изчезнат, това няма да стане. Ще се наложи всеки ден да правиш всички упражнения и утвърждения. Само 20 минути на ден, ще ти помогнат значително да намалиш физическите болки по тялото + всички емоционални товари от миналото ще изчезнат.

Ако до сега не си постигал/а резултатите, които искаш, трябва да знаеш, че проблемът не е в ТЕБ! Проблемът е в системата, която си изпозлвал/а до сега. Точно затова новата система Active Sitting ще промени всичко това за за ТЕБ. Единственото, което трябва да направиш е да отделяш само 20 минути на ден от комфорта на дома или офиса ти.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.