лечебни Упражнения за физическа и емоционална трансформация с научно доказан резултат за
по-малко от 20 минути на ден в домашни условия.

12 седмична програма

Какво те очаква?

Представяме ти първото онлайн обучение “Физическа и Емоционална Трансформация” по метода Приложна кинезиология в България!

Приложната кинезиология е изумително мощна техника, чрез която преодоляваме с лекота негативни емоции, ограничаващи вярвания и нежелани физически състояния.

С онлайн обучението ще можеш да рестартираш живота си, да се изчистиш от емоционалните и физически блокажи и да изградиш увереност, сила и спокойствие.

12 Седмичната Програма се състои от два модула – Модул “Физическа Трансформация” и Модул “Емоционална Трансформация”, които се изпълняват паралелно.

Тя е разделена на 6 фази, всяка с продължителност 2 седмици. Всяка фаза съдържа видеа с упражнения от системата Active Sitting, утвържденията за емоционална трансформация и видеа с подробни обяснения за различни техники и похвати от приложната кинезиология.

Заедно с всичко това, ще имаш достъп до подкрепяща група от стотици хора като теб. 

БОНУС!
Онлайн среща с всички участници всяка последна неделя от месеца в 18:30 часа!

модул "физическа трансформация"

В този модул работим върху физическата активност и гъвкавост и още:

ще научиш как правилно да изпълняваш техниките за активиране и отпускане на мускулите.

ще разбереш важността, смисъла и ползите на всяко едно упражнение от системата Active Sitting.

ще балансираш работата на мускулите и ще подобриш стойката си.

ще намалиш болките и схващанията.

ще подобриш движението на лимфата.

ще намалиш нивата на напрежение и стрес като премахнеш натрупани вегетативни реакции.

ще се научиш да дишаш правилно.

модул "емоционална трансформация"

Този модул е изцяло базиран на техники от Приложната кинезиология и енергийната психология в комбинация с дългогодишния ни опит.

ще работим върху конкретни задържани емоции – целта е да ги отработиш, за да не реагираш импулсивно и в негативен аспект в различни ситуации от живота ти.

ще правим утвърждение за баланс на четирите основни принципа на живота и ще работим върху конкретни чувства и емоции, като страх, гняв, яд, обида и много други.

в следствие на всичко това ще имаш живот с много повече спокойствие. Ще живееш без страх и ще имаш увереност да взимаш най-добрите решения за себе си.

всичко това ще ти даде сила и вяра в процеса на твоята промяна, за да се справиш със своите предизвикателства.

какво прави тази програма толкова специална

облекчава болките

Всички физически и емоционални болки ще изчезнат още след първите няколко сесии. Единственото, от което се нуждаеш всеки ден са само 20 минути.

не се измаряш

Не мразиш ли чувството на умора и скованост след тежка тренировка? Това тук го няма. След всяка сесия с упражнения ще се чувстваш точно обратното. Зареден и енергичен.

спестява пари

Кажи стоп на скъпите процедури, които струват хиляди левове и често не водят до резултат. Тук само за 108 лева имаш програма, която ти помага да направиш своята физическа и емоционална трансформация.

спестява време

Не е нужно да ходиш до фитнес или спортна зала в това студено време и да правиш тренировки с часове. Само за 20 минути на ден, от комфорта на дома си имаш всичко това.

по-добра хигиена

Във времена като тези е безценно да пазим лична хигиена и чистота. Както знаеш, това не може да го намериш във всяка зала за тренировки. Но може да го постигнеш с упражненията от вкъщи, където няма чужди хора и вируси.

повече приятели

С новата си физическа и емоционална трансофрмация ще имаш повече увереност да комуникираш с повече хора. Представи си всички нови приятели, които ще създадеш.

Без усилия

Кой каза, че трябва да се измъчваш на тренировка, за да постигнеш желаните резултати? Точно обратното, нашите упражнения се правят в седнало състояние, с темпото, което ти е удобно.

по-голям комфорт

Не е нужно да се блъскаш с другите хора в спортната зала, за да тренираш. Всички упражнения могат да се правят от леглото в спалнята, от дивана в хола, от стола в кухнята.

време за семейството

Само 20 минути на ден за упражненията ще ти позволят да отделяш повече време на семейството и за нещата, които обичате да правите заедно.

ТАЗИ ПРОГРАМА НЕ Е ЗА ВСЕКИ

Ако търсиш вълшебното хапче или бързата формула за твоята трансформация, тази програма не е за теб.

Коко и Ива са направили така, че ако ТИ си постоянен и полагаш усилия, резултатите ще дойдат.

Но ако си мислиш, че само купувайки тази програма, всички проблеми, болки и товари ще изчезнат, това няма да стане. Ще се наложи всеки ден да правиш всички упражнения и утвърждения. Само 20 минути на ден, ще ти помогнат значително да намалиш физическите болки по тялото + всички емоционални товари от миналото ще изчезнат.

Ако до сега не си постигал/а резултатите, които искаш, трябва да знаеш, че проблемът не е в ТЕБ! Проблемът е в системата, която си изпозлвал/а до сега. Точно затова новата система Active Sitting ще промени всичко това в живота ти. Единственото, което трябва да направиш е да инвестираш само 20 минути на ден от комфорта на дома или офиса ти.

ЗАПОЧНИ СВОЯТА ТРАНСФОРМАЦИЯ ОЩЕ ДНЕС!

ОНЛАЙН ПРОГРАМА

ФИЗИЧЕСКА И ЕМОЦИОНАЛНА ТРАНСФОРМАЦИЯ
299ЛВ
108 ЛВ неограничен достъп
  •  
промо
Дни
Часове
Минути
Секунди

ОТЗИВИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ

и твоята трансформация те очаква!

екипът на active sitting

Запознай се с Коко и Ива

Константин Ковачев се занимава активно с кинезитерапия от 2003-та година, а от 2015-та години задълбочава работата си в посока приложна кинезиология. Създател е на метода Active Sitting и първата цялостна програма за Физическа и Емоционална Трансформация базирана на приложна кинезиология в България!

Има над 16 години опит, над 1000 доволни клиента,  специалист е по Приложна Кинезиология и Енергийна Психология.

Заедно със съпругата си Ива стартират проекта Active Sitting, за да помогнат на повече хора да живеят по-пълноценен и хармоничен живот без болка!

Диплома за висше образование на Константин Ковачев. Специалност: Кинезитерапия

ЗАПОЧНИ СВОЯТА ТРАНСФОРМАЦИЯ ОЩЕ ДНЕС!

ОНЛАЙН ПРОГРАМА

ФИЗИЧЕСКА И ЕМОЦИОНАЛНА ТРАНСФОРМАЦИЯ
299ЛВ
108 ЛВ неограничен достъп
  •  
промо
Дни
Часове
Минути
Секунди

Отзиви от хора за Active Sitting

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.